Small Group Training

Heb je een gezellige groep mensen die samen willen sporten. Twee stelletjes, een groep vriendinnen of een heel bowlingteam, wij staan voor alle samenstellingen open. Raadzaam is om de groep onder de 8 personen te houden om efficiënt te kunnen blijven werken.

Net als bij ieder programma beginnen we met een persoonlijke intake waarbij we jullie uitgangssituaties doornemen. Je persoonlijke situatie, eventuele medische beperkingen, en jouw voorkeuren. Op basis van deze informatie stellen we een programma op wat voor iedereen werkt, waarin we proberen de besproken doelen te combineren. We stemmen de oefeningen en de frequentie samen daarop af. Op basis hiervan gaan we het plan uitvoeren en houden we samen de voortgang bij. Hiervoor kunnen we apps gebruiken waarin je je voeding vastlegt, waarmee je je oefeningen vastlegt en je hartslag meet. Op basis van de resultaten stellen we de oefeningen periodiek bij.

De small group sessies worden 5 keer per week gehouden. Binnen het pakket is onbeperkte deelname inbegrepen.  De volgende prijzen zijn van toepassing voor de groep sessies per persoon (incl. BTW).

Pakket op basis van onbeperkte deelname: maandelijks abonnement € 60,00
(te gebruiken tijdens 2 mnd) losse sessie € 12,00

Vraag een gratis proeftraining aan!