Over ons

Spirit PT is opgericht door Oksana Karkhut vanuit haar drive om mensen te helpen vitaler te worden. Na jarenlang als personal trainer te hebben gewerkt voor verschillende sportscholen met vaste concepten en structuren besloot Oksana dat het tijd was zaken anders aan te pakken. Nu is zij NASM gecertificeerd.

De alledaagse uitdagingen die iedereen ervan weerhouden de sportschool in te (blijven) lopen zijn voor haar niets nieuws. Een drukke baan, een druk gezinsleven of een oude blessure biedt ons altijd wel een goede reden om niet aan onze gezondheid te werken.

Een goede trainer, die voor iedereen een passend plan van aanpak weet te creëren en dat ook consistent weet uit te blijven voeren is de sleutel tot succes. Wat Spirit PT u biedt is een afwisselend programma waarin verschillende sportstijlen en oefeningen gecombineerd worden. Of je nu houdt van circuit training, bootcamps yoga of kickboksen, alleen of in een groepje, voor alles weten we een passende oplossing te verzinnen. Dat deze trainingen in het Nederlands of in het Engels kunnen plaatsvinden spreekt voor zicht! Ook het noodzakelijke voedingsadvies ontbreekt niet in het plaatje. Alles met in het achterhoofd het bereiken van jouw doelen.

Onze trainingen kunnen plaatsvinden op uiteenlopende locaties. Heb je de mogelijkheid om aan huis te sporten, dan komen we naar je toe. Wil je lekker naar buiten sporten, dan doen we dat.