Ik wil afvallen

Door uiteenlopende redenen kan je gewicht ongemerkt toenemen of schommelen. Je metabolisme verandert sowieso wanneer je ouder wordt, daarnaast heb je een druk leven. Kids naar school brengen en een intensief huishouden, een drukke baan die voorkomt dat je gestructureerd kunt sporten, een wijntje en kaasje teveel. Allemaal legitieme zaken waar je niet omheen kunt of wilt. Daarnaast weet je jezelf altijd wel een uitleg te geven waarom het echt niet anders kan toch?

Afvallen begint met een aanpassing van je basis levenspatronen. Waarbij zowel voeding als beweging beiden impact hebben. Omdat iedere persoon en ieder lichaam anders is, is er geen “beste manier” om af te vallen. Zo zijn sommige oefeningen voor de een leuk om te doen, voor de ander niet. Op basis van jouw persoonlijke profiel stellen we een persoonlijk programma op met de oefeningen die jij leuk vindt, en kijken we of we je advies kunnen geven om je voeding aan te passen. Daarnaast motiveren we je om het opgestelde programma te blijven volgen, en passen het constant aan om het interessant te houden.

Benen, billen, buik, borst of armen? Naast algemene verlaging van je vetpercentage, werken we aan specifieke spiergroepen met een passende work-outs.

Je zult zelf hard moeten werken, wij helpen je om gemotiveerd te blijven.

KLIK VOOR MEER INFO OVER ONZE TRAININGEN: