Girls Only

Wil je, om wat voor reden dan ook, alleen met vrouwen trainen, dan kun je daarvoor uiteraard ook bij ons terecht. Heb je al een groep waarmee je wilt sporten, prima! Zo niet, dan proberen we je in een groepje te plaatsen dat bij je past. Raadzaam is om de groep onder de 8 personen te houden om efficiënt te kunnen blijven werken.

Net als bij ieder programma beginnen we met een persoonlijke intake waarbij we jullie uitgangssituaties doornemen. Je persoonlijke situatie, eventuele medische beperkingen, en jouw voorkeuren. Op basis van deze informatie stellen we een programma op wat voor iedereen werkt, waarin we proberen de besproken doelen te combineren. Bij de girls only sessies proberen we oefeningen te doen die de bekende probleemzones zoals zwembandjes, billen, buik, (onder)-armen of heupen/bovenbenen aanpakken. Op basis van de resultaten stellen we de oefeningen periodiek bij.

De frequentie van de girls only wordt in overleg bepaald. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks of iedere andere gewenste invulling is mogelijk. De volgende prijzen zijn van toepassing voor de girls only sessies per persoon (incl. BTW).

Pakket op basis van 5 sessies: 3 pers. per persoon per uur: € 15,00
(te gebruiken tijdens 2 mnd) 4 pers. per persoon per uur: € 12,00

Liquid syntax error: parameter 'to' not given