Duo Training

Wanneer je het leuker vindt om met zijn tweeën te sporten is dat uiteraard mogelijk. Heb je al een maatje, dan kunnen we meteen samen beginnen. Uiteraard moet je met zijn tweeën wel rekening met elkaar houden met de invulling van het programma.

Net als bij ieder programma beginnen we met een persoonlijke intake waarbij we jullie uitgangssituaties doornemen. Je persoonlijke situatie, eventuele medische beperkingen, en jouw voorkeuren. Op basis van deze informatie stellen we een programma op wat voor beiden werkt, waarin we proberen de besproken doelen te combineren. We stemmen de oefeningen en de frequentie samen daarop af. Op basis hiervan gaan we het plan uitvoeren en houden we samen de voortgang bij. Hiervoor kunnen we apps gebruiken waarin je je voeding vastlegt, waarmee je je oefeningen vastlegt en je hartslag meet. Op basis van de resultaten stellen we de oefeningen periodiek bij.

De frequentie van de duo sessies wordt in overleg bepaald. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks of iedere andere gewenste invulling is mogelijk. De volgende prijzen zijn van toepassing voor de duo sessies voor twee personen (incl. BTW).

Pakketen: Uitgebreid Prijs
Prijs per sessie: PT-sessie (50 min)
Progressie metingen
Meal Plan
Work-out programma
€ 59.50

Vraag een gratis proeftraining aan!